Velkommen til SPORTSMART

STORT UDVALG

SPORTSMART DANMARK

Gratis levering på ordrer over 399 kr

Forsendelse og retur

Vi sender din ordre fra vores lager i Malmø gennem det svenske og danske postvæsen, PostNord. Ordrer afgivet før kl. 15.00 (GMT+1, eller GTM+2 efter sommertid, på hverdage uden helligdage) behandles samme dag og leveres normalt inden for 3-7 dage, afhængigt af den valgte leveringsmulighed. Vi informerer dig, hvis vi har mistanke om, at vi ikke kan leve op til den estimerede leveringstid.

Forsendelsen sendes direkte til den adresse, der er angivet ved bestillingen.

Fortrydelsesret, returnering og ombytning

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer, som du har købt på SPORTSMART.dk Alle produkter kan returneres, forudsat at de ikke har været brugt og er i perfekt stand.

BEMÆRK: Hvis du har modtaget et produkt med en defekt eller skade - eller det helt forkerte produkt, skal du ikke returnere det til os med det samme. Send i stedet en e-mail til vores kundesupport på support@lux-case.com, så de kan vurdere problemet og løse det så hurtigt som muligt.

Vi har en returformular, som du kan bruge, hvis du vil! Du kan downloade den ved at klikke på dette link.

Returnering kan ske inden for 14 dage af produkter købt på sportsmart.dk. Du skal returnere varerne til følgende adresse (for egen regning):

SPORTSMART / WePack
Ørestads Boulevard 73
2300 København S
Danmark

Alle varer skal returneres ubrugte i deres originale, uåbnede emballage. Vi foreslår, at du returnerer med forsikret post af hensyn til din beskyttelse. Du skal sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af kvitteringen og venligst skrive på den, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret og derfor ønsker dine penge tilbage. Varer, der sendes ufrankeret, vil ikke blive accepteret. For at vi kan acceptere din returnering, skal varen være ubrugt og i forseglet stand - ubrudt. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, får du dine penge (ekskl. forsendelsesomkostninger) tilbage, så snart vi har haft mulighed for at undersøge den. Kredit vil blive udstedt til det oprindelige kreditkort, der blev brugt til købet. SPORTSMART Danmark refunderer ikke forsendelsesomkostninger.