Velkommen til SPORTSMART

STORT UDVALG

SPORTSMART DANMARK

Gratis levering på ordrer over 399 kr

Dårlig kropsholdning

Poor posture

Dårlig kropsholdning er meget almindeligt. Mange mennesker lider af det, og en bedre holdning kræver stærke mavemuskler og en stærk ryg. Det er også vigtigt at tænke over, hvordan vi holder vores krop, når vi går, sidder og står. Hvis vi gør det, kan mange muskelproblemer undgås, og vi får en god holdning. Den type job, du har, påvirker også din kropsholdning. Hvis du har et job, hvor du sidder foran en computer eller i en butik ved kassen, er det meget svært at opretholde en god kropsholdning hele dagen. I sådanne tilfælde skal man bevæge sig meget, og udstrækning og styrketræning er gode motionsformer.

Mange mennesker lever i den tro, at de ikke selv kan påvirke deres dårlige holdning. Ingen er født med en dårlig kropsholdning, og den kan helt sikkert trænes. Det er vigtigt, at du selv bliver bevidst om din krop og din dårlige holdning, og du skal arbejde meget aktivt for at forbedre din holdning. Det er vigtigt at arbejde med muskelhukommelse og kropsbevidsthed. En god hjælp er at stille sig foran et helkropsspejl og se på sin holdning fra siden. Hvis du tager billeder af dig selv med jævne mellemrum, kan du se dine fremskridt.

Vi har et par forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning. Holdningsvesten og holdningsbandagen er meget nyttige og gør det lettere at stabilisere skuldre og bryst. Et holdningsbånd kan være nemt at have på i løbet af arbejdsdagen eller i fitnesscentret, da det hjælper dig med at lægge den rette mængde belastning på dine muskler, samtidig med at det er diskret.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.