Velkommen til SPORTSMART

STORT UDVALG

SPORTSMART DANMARK

Gratis levering på ordrer over 399 kr

Golfalbue

Golfers' Elbow

Golfalbue, eller medial epicondyalgia, er en skade, der opstår på indersiden af albuen, i lighed med tennisalbue, der opstår samme sted, men på ydersiden af albuen. Skaden opstår i bøjemusklerne i hånden og fingrene, og symptomerne på golfalbue er stivhed og smerter på indersiden af albuen og en følelse af svaghed, når man løfter og griber. De, der oftest rammes, er folk, der dyrker roning, klatring og lignende sportsgrene, men konstant og gentaget arbejde kan også føre til golfalbue.

Problemet skyldes overbelastning af de muskler, der bøjer håndleddet, og overbelastningen skaber en reaktion i senevævet, som derefter bliver til en betændelse, der normalt varer i et par dage. Generelt udvikler golfalbue sig langsomt med en ubestemmelig mængde ømhed på indersiden af underarmen, og normalt er kraftig bøjning af håndleddet kombineret med tung belastning den udløsende faktor. Behandling af golfalbue kræver, at man undgår gentagne bevægelser og helst aflaster underarmsmusklerne helt eller så meget som muligt. Udstrækning kan også hjælpe, men for at forebygge skaden, før den opstår.

Vi tilbyder flere forskellige typer golfalbue-bandager, der hjælper med at aflaste musklerne i underarmen. De fås i justerbare størrelser og kan med fordel bæres hele dagen og er ikke synlige under f.eks. en skjorte. Vi har både større albuebeskyttere til hele albuen og albuebeskyttere, der kun sidder på den øverste del af underarmen.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.