Velkommen til SPORTSMART

STORT UDVALG

SPORTSMART DANMARK

Gratis levering på ordrer over 399 kr

Smerter i knæet

Knee pain

At have smerter i knæet fra tid til anden kan have flere forskellige årsager og nogle gange underliggende skader. Hvis du har smerter, er du ikke alene, det er en relativt almindelig tilstand, da knæleddet er et af de mest skadede led i kroppen. Uanset om du er sportsudøver eller slet ikke dyrker motion, bliver dit knæ udsat for meget stress i løbet af dit liv. I de fleste tilfælde er årsagen til knæsmerter lokaliseret, hvilket betyder, at noget er beskadiget i vævet lige omkring knæet.

Almindelige knæskader omfatter forstuvninger af ledbånd, forstrækninger og sprængte korsbånd eller menisker. Et skridt på vejen til at forebygge knæskader er at varme ordentligt op og passe på ikke at vride knæet, hvilket kan ske ved hurtige retningsskift, og ikke at overbelaste knæet unødigt. Hvis du begynder at føle smerte, kan du også lægge is på det for at dulme smerten og derefter hvile. Ved en ledbåndsskade kan f.eks. både de ydre og indre ledbånd, der omgiver knæet, blive påvirket. Ledbåndsskader på indersiden af knæet er mere almindelige end på ydersiden, da der er flere beskyttende sener på ydersiden af knæet.

Det er ikke kun i sport, at det er vigtigt at tænke over, hvordan man bevæger sig. Det er også vigtigt at være forsigtig under hverdagsaktiviteter. Hvis du falder rigtig uheldigt, kan det tage flere måneder for et knæ at hele, og det efterfølges normalt af lang genoptræning. Vi tilbyder et bredt udvalg af knæbeskyttere, der giver lindring og komfort, så du kan hjælpe dig selv under og efter en skade.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.