Velkommen til SPORTSMART

STORT UDVALG

SPORTSMART DANMARK

Gratis levering på ordrer over 399 kr

Ømme trædepuder

Ball of Foot Pain

Fodproblemer bliver mere og mere almindelige, også blandt unge mennesker. Hvis børn eller unge rammes, kan det skyldes, at de går i de forkerte sko. Sneakers og stofsko er stilfulde, men ikke optimale for foden, fordi sålerne er både tynde og meget flade. Der er næsten intet til at støtte foden. Uanset alder kan smerten variere fra en lejlighedsvis ømhed til en vedvarende smerte. I værste fald kan det betyde, at man må undgå at gå eller stå op. Ud over at sålerne ikke er gode nok, kan nogle mennesker også udvikle allergi over for materialet i deres sokker eller over for deres vaskemiddel. Det kan give svien i fødderne.

Hvis du for nylig har skiftet vaskemiddel, og symptomerne er begyndt efter det, kan det være en god idé at skifte tilbage for at se, om det var årsagen. Prøv også at bruge sokker af et andet materiale, f.eks. bambus. Din læge kan bekræfte med en allergitest, om du reagerer på et stof. Du bør også gennemgå de sko, du bruger, uanset din alder. Hvis du ved, at du enten går i sko, der ikke har en behagelig sål, eller hvis du ofte går i sko, der er for små eller har en hæl, er det en sandsynlig årsag. Skift til et par mere fodvenlige sko, hvor foden både støttes og passer i skoen. Kombiner det med en god sål.

Det er ofte skoene og sålerne, der forårsager ømme trædepuder. At investere i et par rigtig gode såler, allerede inden du får smerter, er en god måde at forebygge problemer på. Hos Sportsmart.se finder du flere produkter, som kan hjælpe dig med at gå mere behageligt og både forebygge og lindre allerede opståede problemer. Mærk efter, hvilke trædepuder der gør ondt. Er det forreste del af foden eller hælen, der gør ondt? Hvis du har smerter i forfodens puder, anbefaler vi en ankelstøtte, der er designet til at aflaste bunden af forfoden. Støtten forebygger f.eks. kramper og trætte fødder. Der findes også specielle indlægssåler til dem, der gerne vil fortsætte med at gå i kondisko.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.