Velkommen til SPORTSMART

STORT UDVALG

SPORTSMART DANMARK

Gratis levering på ordrer over 399 kr

Smerter i foden

Foot pain

Alle har oplevet smerter i foden på et tidspunkt, enten pludseligt eller snigende. Fodsmerter kan opstå af forskellige årsager, ligesom de kan opstå i forskellige dele af foden. Hvis du f.eks. har smerter i hælen, kan det være et tegn på, at du har fået en Sever's skade. Yngre mennesker, omkring 10-15 år, får som regel denne skade, da det er dem, der holder sig aktive i forskellige typer sport. Hvis du snarere har problemer med, at storetåen er skæv og peger indad, kan det være et tegn på hallux valgus.

Når du har sovet og står ud af sengen om morgenen, kan du nogle gange mærke en skarp smerte under hælen. Det kan være, at du lider af plantar fasciitis, og denne skade bliver værre, jo længere du går. Hvis du føler smerte i din fod, skyldes det som regel overbelastning. Når det gælder hælproblemer, er et godt tip at forsøge at stabilisere hælen ved hjælp af en støttestrømpe eller en ankelbeskytter. Til dem, der føler smerte foran på pedalpladen, findes der også støtter til pedalpladen. Et andet tip er at tjekke dine såler og sko.
Vi tilbyder et bredt udvalg af såler, hel- og halvsåler, som bl.a. støtter din hulfod og hæmmer pronation og supination. Sålerne fås i flere forskellige materialer for at øge din komfort.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.