Velkommen til SPORTSMART

STORT UDVALG

SPORTSMART DANMARK

Gratis levering på ordrer over 399 kr

Smerter i hælen

Heel pain

Når du har smerter i hælen, kan det skyldes en række forskellige ting. Den type smerte, du oplever, hvordan den opfører sig, og præcis hvor den sidder, kan afsløre meget om problemets natur. Smerten kan opstå af sig selv, som følge af en sygdom eller en skade under f.eks. sport.

Hælsmerter er et almindeligt problem og som regel ganske ufarligt, men det kan stadig give en del besvær og ubehag. Man behøver næsten aldrig at gå til lægen med hælsmerter, men hvis problemet er vedvarende, er det bedst at kontakte en fysioterapeut. Den bedste måde at forebygge hælsmerter på er at bruge gode sko og en indlægssål. Forskellige almindelige problemer kan f.eks. være hælspore, akillesseneruptur, brud, betændelse i hælens slimhinder, Haglunds sygdom, som er en forlængelse af betændelsen i slimhinderne, og som kan skabe en knude i hælen, problemer med hælpuden eller en nerve i klemme.

Hvis du har et mindre problem og gerne vil behandle det selv, eller er blevet rådet til det af en fysioterapeut, kan det være nyttigt at anskaffe en salve, der reducerer smerten noget, og forskellige produkter, der har en støttende funktion for hælen, og som hjælper dig, når du går eller laver anden aktivitet, der kan være anstrengende for hælen.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.